Zondag 20 augustus, 2017

Botox Amsterdam

Een Botox behandeling werk effectief tegen rimpels, migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren. Bij Anti-Aging Clinic hebben wij ruim 10 jaar ervaring met Botox in Amsterdam. In onze kliniek werken wij met geheel vrijblijvende en gratis consultgesprekken.

 • Botox behandeling vanaf € 110,-
 • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde
 • Gratis en vrijblijvend consult
 • Niet-chirurgische ingreep
 • Meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Botox

Gratis consult aanvragen

Contactgegevens

Anti Aging Clinic Amsterdam
Pieter Baststraat 21-27
1071 TV Amsterdam
Tel: 020 670 2052

Let op: wij werken alleen op afspraak.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
9.00 - 17.00 uur
Gesloten
Gesloten

BOTOX-frons-man

Ga snel naar

De prijzen van een Botox behandeling

De kosten van Botox in Amsterdam zijn geheel afhankelijk van het gebied dat u wilt laten behandelen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de behandeling per zone.

Soort behandeling Prijs
Liften van de wenkbrauwen € 110,-
Botox mondhoeken € 110,-
Botox kin € 110,-
Botox gummy smile € 110,-
Botox voorhoofd € 210,-
Botox fronsrimpel € 210,-
Botox kraaienpootjes € 210,-
Botox voorhoofd en fronsrimpel € 300 - € 380,-
Botox tandenknarsen € 380,-
Botox kraaienpootjes en fronsrimpel € 450,-
Botox oksels (antitranspiratie) € 500,-

Een Botox behandeling

Botox is een zeer effectief middel dat veel verschillende toepassingen kent. Wanneer u zich bijvoorbeeld stoort aan de rimpeltjes in uw gezicht, zorgt een Botox behandeling dat u weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Botox kan gebruikt worden tegen:

 • Rimpels
 • Overmatige transpiratie
 • Migraine
 • Tandenknarsen

Een Botox behandeling wordt onderverdeeld in drie stappen:

Stap 1: het behandelplan

Voorafgaand aan de Botox behandeling wordt er tijdens een gratis consult samen met u een behandelplan opgesteld. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, kijken we wat de mogelijkheden zijn voor een optimaal resultaat.

Stap 2: de behandeling

Wanneer het behandelplan in overleg met u is vastgelegd, starten we met de behandeling. Met een klein naaldje wordt de Botox in betreffende spier gespoten. De Botox blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, waardoor de spier tijdelijk minder krachtig wordt. De behandeling is zeer lokaal, waardoor de injectie geen effect heeft op de rest van het lichaam. Daarnaast laat de Botuline behandeling geen hinderlijke sporen of littekens na. Zo zou u bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze behandeld kunnen worden en daarna uw activiteiten weer kunnen voortzetten.

Omdat de Botox behandeling als niet pijnlijk wordt ervaren, is een verdoving niet nodig.

Stap 3: het resultaat van Botox

Enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste effect van de Botox injectie. Na ongeveer twee weken is de Botox volledig ingewerkt en is het eindresultaat zichtbaar. Dit is echter niet blijvend: de Botox wordt ongeveer drie tot zes maanden na de injectie automatisch afgebroken door het lichaam (dit verschilt per persoon). Uit onderzoek is gebleken dat hoe vaker de Botuline Toxine is ingespoten, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft.

Gratis consult aanvragen

Botox behandelingen in Amsterdam

De Botox kan op verschillende zones worden ingespoten:

Wij lichten de behandeling per regio kort toe en laten diverse voor-en-na-foto’s zien

Behandeling met Botox van de fronsrimpel

De fronsrimpel is de kleine, verticale rimpel tussen de wenkbrauwen en de neus. Deze rimpel ontstaat wanneer u boos kijkt of als u geconcentreerd bezig bent. Omdat u door de fronsrimpel vaak een boze uitdrukking krijgt, is dit één van de meest behandelde rimpels.

BOTOX-frons-man

Gratis consult aanvragen

Behandeling met Botox van de voorhoofdrimpels

De voorhoofdrimpels zijn de horizontale lijntjes op uw voorhoofd. Deze rimpels ontstaan door het veelvoudig optrekken van de wenkbrauwen bij een fronsende of verbaasde blik. Hoe vaker u dit doet, hoe dieper de lijnen in uw voorhoofd worden. Deze voorhoofdrimpels zijn zeer goed te behandelen met Botox.

Behandeling van de kraaienpootjes met Botox

Kraaienpootjes zijn de rimpeltjes rond de ogen, die ontstaan tijdens het lachen of bij het knijpen met de ogen als reactie op fel licht. Deze lachrimpeltjes kunnen eenvoudig behandeld worden door een aantal kleine Botox injecties in de spier rondom uw ogen te spuiten. Na een paar dagen zullen de rimpeltjes om uw ogen verminderen. Op onderstaande foto ziet u het voor-en-na-resultaat van een Botox injectie tegen kraaienpootjes.

BOTOX-kraaienpootje

Behandeling van hangende mondhoeken met Botox

Hangende mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat u er ouder uitziet dan dat u daadwerkelijk bent. Ook geven de hangende mondhoeken vaak een treurige uitstraling. Dankzij Botox kunnen de hangende mondhoeken goed behandeld worden, waardoor u een jonge en opgewekte uitstraling krijgt.

BOTOX-mondhoeken

Behandeling van de kin met botox

Botuline toxuline in de kin wordt gebruikt om deukjes en putjes in uw kin te verminderen. De deukjes en putjes kunnen zichtbaar worden als u uw lippen tuit. Deze oneffenheden ontstaan doordat de kin de hele dag in beweging is, tijdens onder andere het eten, drinken en praten.

Gratis consult aanvragen

Botox tegen overmatige transpiratie, migraine en tandenknarsen

Naast cosmetische behandelingen kunt u bij Anti-Aging Clinic Amsterdam ook terecht voor medische Botox behandelingen.

Overmatige transpiratie

Overmatig zweten kan worden tegengegaan met een Botox injectie onder de oksels of in de handpalmen. De Botuline blokkeert namelijk de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen, waardoor zij geen zweet meer produceren.

 • Na de Botox behandeling heeft u zes tot negen maanden geen last meer van bovenmatige transpiratie.
 • Het zweten wordt met 80 tot 90% verminderd.

Botox tegen migraine

Een van de oorzaken van migraine is het aanspannen van de spieren in uw hoofd zonder dat u hier erg in heeft. Doordat Botox een spierverslapper is, biedt een Botox injectie uitkomst bij migraineaanvallen. Tijdens de behandeling worden beide kanten van het hoofd geïnjecteerd met Botox om de spieren te verslappen.

 • De migrainefrequentie neemt af van zeven dagen per maand naar een migrainevrije maand.

Tandenknarsen behandelen met Botox

Het knarsen van de tanden richt op den duur grote schade aan bij het gebit. Er ontstaat slijtage bij de tanden en kiezen. Ook kan het knarsen en kaakklemmen zorgen voor spierspanningen en hoofdpijn tijdens het slapen.

 • Geen spierspanningen en hoofdpijn door tandenknarsen.
 • Minder druk in de kaakspieren, waardoor het tandenknarsen stopt.

Gratis consult aanvragen

Afspraak maken in onze Botox kliniek in Amsterdam

Heeft u interesse in een Botox behandeling of wilt u graag gebruik maken van onze vrijblijvende consultgesprekken? Neem contact met ons op via 020 670 2052 of stuur een e-mail naar anti-aging-clinic@aac-amsterdam.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bel: 020 670 2052 Stuur een e-mail

Routebeschrijving Anti-Aging Clinic in Amsterdam

Heeft u een afspraak voor een Botox behandeling of wilt u vrijblijvend langskomen? Onze kliniek is te vinden op de Pieter Basstraat 21 – 27 te Amsterdam. Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt vanaf het Centraal Station tram 3 of 5 nemen, om vervolgens uit te stappen bij de halte Roelof Hartplein. Een tweede optie is tramlijn 16 of 24 vanaf het Centraal Station. U dient dan uit te stappen bij de halte Ruysdaelstraat.

Gratis consult aanvragen